Biffgryte med tomat- og rødvinssaus!
Myobu
Myobu
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400-600 g strimlet kjøtt (vi bruker elgkjøtt, og det er veldig
  • godt- så ikke vær redd for å bruke vilt om du har det)
  • 2-4 gulrøtter 1 løk/ eller ca 10 småløker
  • 1 boks hakket tomat
  • 2-3 dl rødvin
  • 2 fedd hvitløk (som finhakkes eller presses gjennom ei hvitløkspresse)
  • 1 ss fersk hakket dill/ eller 1 ts tørket dill
  • salt og pepper etter smak
  • litt oregano etter smak
  • litt finahkket persille som strøs over gryta et par min før den er ferdig.
  • (Bacon og sopp er også godt i denne gryta!)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.