Auberginen er en magisk og allsidig plante. Til fylt aubergine trenger du. Del auberginen(e) i to, legg i ildfast form og hell litt olivenolje på hver halvdel
Fylt Aubergine eller Karniyarik er en nydelig velsmakende rett opprinnelig fra Tyrkia. Del auberginene i to, og skjær snitt på kryss og tvers av snittflaten
Fylt aubergine med grønnsaker er en enkel og veldig god smårett. Del auberginene på langs. Ta ut auberginene av ovn og bruk en spiseskje for å ta ut mesteparten av auberginkjøttet av auberginen
Del auberginen i to deler på langs, og skrap ut innholdet. Smør auberginen med olje. Hakk innholdet av auberginen, tomater, paprika, hvitløk og squash i små biter, og stek litt i olje
I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Potetkaker med sopp- og løkfyll, å herremin altså. Dette er helt klart min nye middagsfavoritt. Jeg har allerede mange nye varianter av denne på lista som skal prøves ut i nær fremtid
Enkel kyllingrett som er rask og tilberede hvis du plutselig finner ut at du vil grille. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.