mandag 19. september 2011. Grove rundstykker med kesam. Søndag, ofte en lat dag for oss. Vi tasser rundt i pysjer og koseplagg til langt på dag, ser på tv eller leker med lego
Som liten likte jeg ikke poteter og jeg husker at jeg lette rundt i gryta etter den minste poteten eller fikk lov til å ta en halv, for potet måtte jeg spise
Paellaen har sine røtter fra Valencia da risen ble fraktet fra Kina av araberne. Risen trivdes i det sumpaktige klimaet langs Spanskekysten, derfor er "paella Valenciana" den mest klassiske varianten
I går kveld var det min tur til å ha klubb, eller forening som vi kaller det. 16 matglade damer skulle innta heimen, så da er det frem med de gode oppskriftene og ideene på mat som er lett å lage, men smaker godt
Dette er en super god rett. Den passer like bra på tapasbordet, som en lunsjsnack. Disse kyllingwrappene kan du fint servere som en forrett, eller i kombinasjon med andre retter
Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
Hjemmelagede fiskepinner er braksuksess hos både barn og voksne. Jeg serverte dette i går og etter at 4 voksne og 2 barn nesten hadde spist opp dobbel oppskrift, spurte jeg hvem som ville ha den siste fiskepinnen