Grillspyd med yoghurtmarinert hvalbiff og grønnsaker
Siws matblogg
Siws matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4-6 porsjoner
  • 600-800 g hvalbiff
  • 2 fedd finnhakket hvitløk
  • ¼ dl skogsbæryoghurt
  • ¼ dl olivenolje
  • 6 dråper tabascosaus
  • 1,5 cm og ha det i en skål sammen med de andre ingrediensene og la det stå i kjøleskap til neste dag
  • 10 stk mellomstore sjampinjonger
  • 10 stk sjalottløk
  • 10 stk cherrytomater
  • 3 ss olivenolje
  • 1 time Ta kjøttet ut av kjøleskapet minst
  • 30 minutter for temperering før du skal tilberede det

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.