Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 14 Oppskrifter
Mine Favoritter
Hot Cowboy Chili !!

Hot Cowboy Chili !!

En hot Chili er varmende og god mat nå i vinterkulden.  . Gresskarpuré og kakao tilfører varme og sødme, og gir en spennende kombinasjon av smaker
Mandler med rosmarin...

Mandler med rosmarin...

Nydelig snacks med smak fra Middelhavet. Du trenger. 1 - 2 kopper bløtlagte mandler. 1 - 2 ss finhakket rosmarin
Hjertelig gode knekkebrød...

Hjertelig gode knekkebrød...

Hjerteformede knekkebrød må da være perfekt til frokost på Valentinsdagen. Oppskrift. 200 g solsikkekjerner - males
Klin Kokos Granola !!

Klin Kokos Granola !!

Denne Granolaen er en av mine absolutte favoritter. Chiafrø er rikt på mineraler, blant annet kalsium. Nydelige eksotiske smaker av kokos og kanel - crispy nøtter, og Chia frø
Baconsalat med Blåmuggost

Baconsalat med Blåmuggost

Nydelig kombinasjon av smaker. Perfekt lunsjmat som jeg tilbereder kvelden i forveien og setter i kjøleskapet - klar til å ta med på jobb og skole om morgenen
Eplesnø...

Eplesnø...

Et fortryllende navn på en aldeles fortryllende dessert. Lett og luftig - smelter i munnen. De av dere som har lest boken "Reisen hjem" av Lori Lansens vet hva jeg snakker om
Pizza, Pizza, Pizza per l'anima...

Pizza, Pizza, Pizza per l'anima...

Pizza med nydelig sprø bunn og lavkarbo. Umulig sier du. Prøv.  Oppskrift. 4 ss pofiber. 2 ss mandelmel. 2 ss kli
Stjernekjeks...

Stjernekjeks...

Kvern over salt og evt krydder - jeg strødde litt chiafrø over mine. Stjerneformede salte kjeks - kjempegode sammen med litt god ost og ett glass rødt
Linfrøbriks

Linfrøbriks

Mettende og gode briks. Kjemperaske å lage, og perfekt å ha i fryseboksen. Tiner på et blunk i brødristeren
Parmigiana med Kyllingkjøttdeig

Parmigiana med Kyllingkjøttdeig

Parmigiana er en italiensk rett som egentlig skal lages uten kjøtt, og brukes gjerne som tilbehør til grillet eller stekt kjøtt
Iskald sjokoladedrøm...

Iskald sjokoladedrøm...

Nydelig god sjokoladeis. Oppskrift. 3 eggeplommer. 3 dl kremfløte. 1 - 2 ts gelatinpulver. 1 - 2 ss kokende vann