Salmalaks. Kvernet salt og pepper. Bland sammen honning, soyasaus og olje. Legg laksen i en ildfast form, og tøm honningblandingen over, og vend alle sider i den
Foliebakt salmalaks med chili, ingefær og friske urter. Hos oss er det tradisjon å ha god søndags middag med dessert uansett søndag, og med påske i tillegg så må det bli godt
smør et lag med hjemmelaget pesto og cottage cheese på salmalaks, og press litt sitronsaft. Det smaker fortreffelig godt, er fargerikt, sunt og skaper matglede
Ja, da var dagens treningsøkt unnagjort, og middagen ligger i magen. Jeg kan endelig gi meg selv en klapp på skulderen, og legge meg med god samvittighet
Rør av og til. Kjør den jevn med stavmixer, krydre med koriander, ingefær og det du liker. Anrett med litt ruccola i bunn, laksen rundt, og bulgur i midten
Smør inn reinsdyrfileten med salt og pepper. Det er høst, og det er vilt. I denne oppskriften med reinsdyr og kantareller er det som om ingrediensene utfyller hverandre, og du kommer til å sukke både over kantarellene i den fløyelsmyke sausen, som av reinsdyrkjøttet som smelter på tunga
Skjær salmalaksen i tynne skiver og dander på toppen. På et stort fat legger du spinatblader, vårløk i skiver, korianderblader, agurkbiter ( fjern skinnet) og avokadoskiver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.