Salmalaks og reinsdyrfilet
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Sesammarinert salmalaks
  • 400 g salmalaks i tynne skiver
  • 4 ss Kikkoman soyasaus
  • 4 ss god olivenolje
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss fersk ingefær skåre ti tynne strimler
  • Saften fra en sitron
  • 2 ss hakket gressløk
  • 2 ss grovhakket koriander
  • 4 ss ristede sesamfrø
  •  
  • Rein
  • 700 ?800 gram reinsdyrfiletfilet
  • 3 ss smør
  • 1 ss hele einebær, 1 ts knuste einebær
  • Salt og pepper
  • 300 g rensede kantareller
  • 2 skivede sjalottløk
  • 2 fedd hakket hvitløk
  • 1 ts hakket frisk timian
  •  
  • Saus
  • 2 dl rødvin
  • 2 finhakkede sjallotløk
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 ts knuste einebær
  • 1 dl viltkraft (kan sløyfes)
  • Salt og pepper
  •  
  • Jordskokkpuré
  • 400 g skrelte jordskokker
  • 200 g skrelte poteter
  • 2 dl fløte
  • 2 dl melk
  • Salt, nykvernet pepper og revet
  • muskattnøtt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.