Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur. Kylling i hjemmelaget sursøt saus. Sausen skal koke en time, men den kan man lage dagen før for eksempel
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter
Da spiser man ikke bare en god middag med god saus, men for hver eneste bit smaker man på stoltheten og gleden over å selv ha jobbet frem noe som er så godt
En deilig, fyldig sausmed smak av deilig andefett. Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
2 egg 60 gram lys Atkins sjokolade HER 25 gram smør 2 ss sukrin gold eller honning 1 ss kakao 4 dråper stevia med vanilje HER eller 1/4 ts vaniljepulver HER 1/4 ts salt Slik gjør du. Sett ovnen på 180 grader varmluft Smelt smør og sjokolade på lav varme Rør sammen egg, kakao, vanilje, søtning og salt Rør inn smør og sjokolade Ha røren i en vanlig brødform dekt med bakepapir Stekes i 25 minutter Avkjøl Produktene jeg har linket til over er fra Frem til 30/10 får du 15% på alle kjøp på soma
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.