Nå som det er høst synes jeg det er så godt å kose seg med en bolle rykende, varme suppe mens høststormene uler på utsiden, og en av favorittene mine er løksuppe
Oreokuler har blitt veldig populært, så jeg måtte jo bare prøve å lage dem. Oreokuler er utrolig gode og deilig konfekt, fylt med knuste oreokjeks og dyppet i sjokolade
Grove brød helt uten hele korn eller frø som er veldig enkle å lykkes med. Etter beregning i brødskala-kalkulatoren på Opplysningskontoret for brød og korn
Jeg har prøvd en ny variant av rugbrød hvor deler av deigen kaldhever natta over. Liker denne teknikken selv om den tar litt tid, for resultatet blir saftige og veldig holdbare brød
Jeg liker virkelig No-Knead metoden, og denne gangen har jeg bakt brød med Helios 4-korn bakemel. Etter beregning i brødskala-kalkulatoren på Opplysningskontoret for brød og korn
Har ikke bakt No Knead brød på en stund - skjønner ikke helt hvorfor, for det er jo så enkelt å lykkes med - og denne gangen endte det med grove brød med gresskarkjerner og solsikkefrø
Grove rundstykker med sammalt mel, solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø. Etter beregning i brødskala-kalkulatoren på Opplysningskontoret for brød og korn
Enda en brødoppskrift fra meg, og det er vel fordi det spises mer brød enn kaker her i huset. o)Dette er også en oppskrift på brød som påbegynnes den ene dagen og fortsettes den neste, en metode som gir veldig saftige og holdbare brød
Mmm, jeg har helt siden jeg var liten elsket polarbrød - og når jeg kom over oppskrift på ordentlig grove polarbrød ble jeg helt i skyene og bestemte meg for å bake de
Halvgrove hamburgerbrød, nok en oppskrift. Det er dårlig med førjulsinnlegg fra meg. Vi har ikke begynt med julebaksten ennå, bortsett fra pepperkaker da