Jeg har alltid lært at man skal koke opp vannet før man leggerieggene, men utålmodige meg har ikketidtil å vente på det – og det er ikkenødvendig heller
Denne frokostretten liknerlitt på frokosttertene jeg har blogget om tidligere. Stek baconet litti pannen før du legger det som en kant rundt muffinsformen
Etter dette smaker man tileggeplommen etter beste evne og leggerdentilbakeieggene. Jeg har funnet mange oppskrifter på "djevel egg", men for meg blir dette til syvende og sist mer en fin måte å lage en enkel fingermat eller ølmat som jeg like å kalle det
Fyllet ieggene kan gjøres så "hot" du vil ved å tilsette mere tabasco eller en annen "hot" saus, jeg har brukt en saus som heter piripiri og er ganske sterk
Legg de ferdigstekte pannekakene oppå hverandre, så holder de på varmen og «mykheten». For omtrent halvannet år siden, etter vanvittig mye prøving og feiling, kom jeg fram tildenperfekteoppskriften på veganske pannekaker
Topper du dette med grovt brød istedet for loff, er det sunt itillegg. Egg. Det bugner av gode råvarer og salat, frukt, bær og spekemat er alltid en vinner
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Så er det fritt frem for å improvisere for den som vil – prøv for eksempel med krydret pølse som chorizo, eller krydre tomatsausen med spisskummen eller røkt paprika
Her en oppskrift på en elsket fransk rett – egg cocotte. Når du lager denne retten er det en fordel å bruke små former, av typen som brukes til Crème brûlée, eller lignende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.