Ost og skinkegrateng-lavkarbo. (oppskrift her) Ost og skinkegrateng-lavkarbo. til 4 personer3 egg3 dl fløte250 g skinke i biter250 g raspet ost1 ss sennep(kan utelates)2-3 vårløk salt og pepper Bland sammenfløte,eggog sennep
)Originaloppskrift fant eg her på Lenes lavkarbo. 1 blomkålca 150-200 gram baconca 1 pakke fløtelitt ost til toppingKutt bacon i småbita og steik sprøtt. Kutt blomkål i passe buketta og kok møre, 10-12 minutt. ca 150-200 gram bacon
500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
Stek kyllingen i en stekepanne i olivenolje sammen med hakket løk, paprika, chili og karri. Stek kyllingen i en stekepanne i olivenolje sammen med hakket løk, paprika, chili og karri
La de stå i ovnen i 15-20 min. . I går hadde jeg lyst til å lage noe skikkelig godt. Og siden jeg elsker brokkoli/blomkål form og lapper, så ble det det
paprikapulver. olje, paprikapulver og pepper. paprikapulver. 4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche. Lat dette putre til sellerirota er mør, 15-20 minutt iallefall. 4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche
Ha så oppi fløte og tomatpure og paprikabitane. 100 g sellerirot i terningar2,5-3 dl buljong eller kraft2 fedd kvitløk (passa til denne sausen)2-2,5 dl fløteca 75 g paprika kutta i små bitar1 ts tomatpuresalt, pepper og paprikapulverKok sellerirot (og kvitløk) mørt i buljongen, ca 15 minutt. 2,5-3 dl buljong. 2-2,5 dl fløte. ca 75 g paprika
Krydre med karri, paprikapulver og pepper etter smak og ønske. 2-3 fedd kvitløk, ca 10 g -finkutt eller press i kviløkspresse. 100 g purreløk, finkutta250 g paprika, i passe bitar1 boks babymais, kutta i små bitar250 g champignon, i skiver, steikes før dei haes i gryta. 4 kyllingfiletar, i terningar - steikes før dei haes i gryta. 2-3 fedd kvitløk. 250 g paprika
Serveres med feks steikt løk, paprika og brokkoli. Steik i ovnen på 200 grader i ca 30-40 minutt. I dag vart det pølsegrateng, ein variasjonmed sellerirot
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.