I sommer besøkte jeg Raw Food House i Malmö. Det koselige besøket hos Raw Food House, kombinert med at jeg har jobbet meg gjennom en rekke av oppskriftene i Raw-kokeboka, har gjort meg mer gira på raw food
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below). Ja, ja. Selv om vi skriver november er det fremdeles godt over 20 grader her på Kreta
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below) Her har du en nydelig pai full av gode smaker som er perfekt til enhver anledning
1 liten løk. Til dobbel porsjon tar du en skikkelig stor løk. 1/2 boks hakkede tomater. Her får jeg små bokser som tilsvarer en halv normal, men jeg kan ikke huske å ha sett sånne i Norge
Kort fortalt så finner du her et enormt spekter av vitaminer, mineraler, sunne fettsyrer bla omega-3, proteiner, langsomme karbohydrater, enzymer og antioksidanter
Her har du den berømte forkosten min. Jeg merker så utrolig stor forskjell hvis jeg får i meg en brødskive, ett eller to knekkebørd eller rett og slett, havregrynsgrøt
Det viktigste supermat-”hypen” har gjort for meg, har vært å lede meg fram til å forstå viktigheten av et rent og naturlig kosthold med naturlige råvarer som blant sunt fett, mye økologisk frukt og grønt, kjernesunn mat, eliminering av raffinert sukker, osv
Salat. 1 blomkål1 agurk, i små biter1 rød løk, finhakket1 boks cherrytomater, delt i to100 gram tørkede aprikoser, hakket i små biter1 neve med cashewnøtter, hakket i små biterDressing
Vi hadde en tur til København desember 2010 og da åpnet hun virkelig øynene mine. Jeg har en veldig god venninne som er over gjennomsnittet opptatt av superfood/raw food