Vitello tonnato er en italiensk tradisjonsrett med en kombinasjon av kalvekjøtt og tunfisk. Legg kjøttet i en gryte, krydre med salt og pepper og hell i vin og vann
Roastbeef av kalv med tunfiskdressing på norsk eller vitello tonnato på italiensk. Den sarte smaken av det møre kalvekjøttet sammen med den deilige salte tunfiskmajoensen blir nærmest magisk
Sil av stekesjyen, kok opp og jevn med maizena. med lokk inn i stekeovnen på 125o. 2 timers steketid, og 15-20 minutter med hvile når den tas ut. med salt og pepper 2 kg. 15-20 minutter med hvile når den tas ut
Dette er en god salat som er et helt måltid i seg selv, spises gjerne med godt brød til. Tunfisksaus. Det gode liv i en andelsgård er på topp akkurat nå
Kalvekjøttet skjæres i tynne skiver og legges utover på et fat medtunfisksausen jevnt utover. Plasser kalvesteken i en oval og passe stor kjele med all hvitvinen, grovhakket gulrot, selleri og løk, samt laurbærblad og nellik
Vitello tagiata rukkola grana. Når mat og vinklubben Smak samles til festaften forventes som regel at vertskapet kommer med nyskapende kreasjoner og spennende nye smaker
Vitello tagiata rukkola grana. Når mat og vinklubben Smak samles til festaften forventes som regel at vertskapet kommer med nyskapende kreasjoner og spennende nye smaker
Vitello Tonnato. Carpaccio lages av både rått kjøtt, fisk, skalldyr og til og med frukt. Dette er den opprinnelige versjonen med oksekjøtt, krydder, parmesan og olivenolje
Deretter klassikeren, vitello tonato kalvefilet medtunfisksaus,nydlige råvarer i harmoni,. Her midt i «vinland» med alt sitt mangfold av flytende godsaker anerkjent over hele verden startet den alså, bevegelsen som ville ta tilbake måltidet, maten og gleden ved å den sammen med andre
med belegg som tåler hvitvin), eller i en frysepose. Fordel tunfisksausen over og dryss over kapers. og finhakk eller kjør i en hurtigmikser sammen med eggeplommer, kapers, saft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.