4 eggehviter200 g melis200 g malte mandler1 ss hvetemel1 ts bakepulverGul krem6 eggeplommer1,5 dl kremfløte175 g sukker1,5 ts vaniljesukker175 g romtemperert smørPynt50 g melkesjokolade1 ss kremfløtePisk eggehvitene stive
Enda et innslag til det gluten- og nøttefrie bursdagsselskapet er blæbærmuffins. Rør sammen- 4 eggeplommer- 100g sukker- 75 ml rapsolje- 250 g yoghurt naturell
Kjøpesnopstopp er en fantastisk oppfinnelse. I hvert fall virker det utrolig disiplinerende på meg, og jeg tør knapt anslå hvor mange tusen kalorier det har spart meg for
Mal nøttene i mandelkvern. Pisk eggehvitene stive. Rør i melis og nøttene til en deig som er fast nok til at den holder formen, men som er bløt nok til at den kan sprøytes ut igjennom en kakesprøyte