Denne suppen blir aller best om du tenker slow food. Løken surres på svak varm i en time eller to. Har du dårlig tid går det fint å steke i løpet av et kvarter men aller best blir den når du gjør det saaaaaaaaaaaakte
1 løk 400 g svinekjøttdeig- kan også bruke oksekjøtt, dropp da scampien. 250 g rå scampi renset og hakketfreses sammen250g hodekål strimles- 2,50250g gulrøtter rives1 liten stilk stangselleri fin snittes1 liten boks vannkstanjer hakkes i små biterha grønnsakene i sammen med den første blandingen
Stakkars gutten med regulering har fremdeles vondt, så da lager vi Lettvint kylling Suppe1 pakke 400 g kylling kjøtt deig, under 20 kroner på Kiwi1 løk skives og hakkesDette freses sammen i en gryteHa i1 kylling buljong pluss 1 liter vann eller 1 liter kylling kraft hvis du har 1 pose med frossen lapskausblanding, 12kronerDu kan godt bruke ferske grønnsaker hvis du vil