Dette brødet har jeg kalt hyttebrød. Grunnen er at det er et relativt lyst brød, ikke hverdagsbrød. På hytta synes jeg vi må få kose oss litt ekstra, derfor passer dette brødet veldig godt
4 eggehviter200 g melis200 g malte mandler1 ss hvetemel1 ts bakepulverGul krem6 eggeplommer1,5 dl kremfløte175 g sukker1,5 ts vaniljesukker175 g romtemperert smørPynt50 g melkesjokolade1 ss kremfløtePisk eggehvitene stive
Kjært barn har mange navn, og raspeballer har mange navn etter hvor i landet du bor. Noen har bestemte ukedager hvor man spiser raspeballer til middag, og noen har raspeballer bare av og til slik som oss
I hele mitt liv har jeg fått servert farmors, mormors og mammas lefser. Men her for bare noen få år tilbake så spurte min kjære mor om jeg hadde lyst til å overta takken hennes
Min halvspiste løksuppe. Tilbake på 90' tallet jobbet jeg som servitør på en restaurant i Stavanger. Og jeg husker tydelig løksuppen som ble servert der
Her kommer oppskrift på Asiatisk kyllingsuppe. Enkel og grei å lage. Jeg brukte en oppskrift fra Rema 1000, men i denne oppskriften på bloggen har jeg piffet den opp med litt mer krydder siden Rema-suppa ble litt smakløs
I går hadde vi denne supergode kyllingsuppa til middag. Jeg ble servert den for noen uker tilbake hos en god barndomsvenninne når vi hadde venninnetreff
I julen serveres det mange tradisjonelle desserter som riskrem og karamellpudding, men hvorfor ikke prøve en litt utradisjonell dessert i et av julens mange selskaper