Anne Kaths sjokoladekake med lys sjokoladekrem
MONICAS MATVERDEN
MONICAS MATVERDEN
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 23 cm diameter)
  • 2 egg 1 1/2 dl sukker
  • 4 ss smeltet meierismør
  • 1 1/2 dl melk
  • 3 dl hvetemel
  • 1 1/2 ts bakepulver
  • 2 ss kakao
  • 2 ts vaniljesukker
  • Smelt smøret og sett til side.
  • Pisk stiv eggedosis av egg og sukker.
  • Ha i det smeltede (litt avkjølte) meierismøret og deretter melk.
  • Sikt i alt det tørre og rør godt.
  •  
  • Glasur
  • 250 g meierismør (romtemperert)
  • 200 g melis
  • 2-3 ss melk
  • 1 ts vaniljesukker
  • 100 g kokesjokolade (eller melkesjokolade)
  • 1 ss meierismør
  • 1 egg Evt sjokoladepynt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.