Jeg brukte i grunn det jeg hadde tilgjengelig i kjøleskapet og komponerte to deilige salater med. isbergsalat, paprika, tomat, agurk, skinke, gresskarkjerner, ost, kesam, sweetchilisaus, salt/pepper og litt mais
Bland potetmel med vegansk melk. Å få påvist intoleranse mot melkeprotein for ett år siden betydde farvell til oster som kesam, cottage cheese, gulostog ikke minst fløtemysost
Den klassiske bruschettaen, det ristede brødet, toppes gjerne med tomatsalsa, salt & pepper. Stekt i olivenolje på panne, påsmørt en god pesto, litt ruccola og avokado med italiensk spekeskinke (Prosciutto) på toppen
Blogger, nettet, tilbudsblader, ukeblader ogtv-programmer florerer med matoppskrifter og tips. Utfordringen med denne er å få sausen klumpfri, i verste fall kan man sile den gjennom en sil dersom det blir klumper
) Du kan fylle dem med hva du vil, jeg valge ostog bacon denne gangen. Ha mel, gjær(smuldre opp), hakket persille og salt i en kjøkkenmaskinbolle med eltekrok
Del en hvitløk i to eller press med hvitløkspresse, og rør den inn i blandingen. Bruschetta er en forrett i Italia, men er også perfekt til lunsj, raskt og enkelt å lage, og trenger ikke koste så mye heller
Vi spiste kjeks ogost, og hadde fotballfruens ostekake til dessert. Katrine hadde virkelig stelt i stand kjempefint, og så utrolig flink til å lage kake
Fin kaffemat og til ogmed til dessert er denne osten deilig, da gjerne med litt eplemos til. Super til lapper og vafler, pannekaker og lefser med syltetøy til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.