Dette skal nå karamelliseres enten under forvarmet grill meget fort eller med en gassbrenner. Om man vil kan noe av fløten byttes ut med melk, 1 1/2 dl f
Créme Brûlée er en utrolig god fransk dessert med ekte vaniljesmak. Det er en perfekt dessert å servere til gjester eller å kose seg med når man får lyst på noe ekstra godt
Heldigvis har vi vært heldige med været og brukt tid både ute, på museer og forlystelsesparker. Pappa er ikke så opptatt av sunn mat, men når jeg kommer på besøk synes han det er gøy å gjøre ting med en sunn vri
rør eggeplommer med. og fyll opp med varmt vann. med ett lag. brennes med skibrenner. Trekk fløte/melk blandingen med frø skrapet ut og resten av vaniljestangen og resten av sukkeret til 60 grader,
Blandingen skal ikke skvulpe i midten, kjenn med en kakestikke. Crème Brûlèe. Hell et tynt lag med gele over formene når de er kalde, pynt med bær og krem
1. Kok opp melk, fløte, sukker og krydder. Tilsett eggeplommene og rør til det hele tykner. Sil av krydderet og hell blandingen over i små porsjonsformer
Formene settes i vannbad med varmt vann i en langpanne slik at vannet når til midt på formene. Rett før servering strør du sukker på toppen av alle crème brûlée-formene og bruker enten en gassblåser eller setter dem under grillen i ovnen til sukkeret blir brunt og hardt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.