mai som en ypperlig anledning til å fleske til med en skikkelig festkake. Det som gjerne er felles for alle disse er at vi liker å toppe de med et helt lass med friske røde og blå bær, og gjerne noen norske flagg
selvsagt kan denne festkaken serveres i andre festligheter. Jeg er sikker på store og små, ung som gamle vil spise kaken med iver og feststemt glede på nasjonaldagen
Kjøres til puré med stavmikser eller i blender. Da jeg var redd for at toppen skulle gå i oppløsning når jeg skulle legge den på plass, var jeg forsiktig med dynkingen her
Med multer i svingene, vil jeg kalle denne festkaken for en julefestkake. Jeg har tidligere lagd et innlegg om Rullekake med multekrem og romkaramell, og i denne kaken, som er inspirert av fremgangsmåten på kaken Charlotte Russe, har jeg bruks samme rullekake, ostemousse og multesyltetøy
Idefull.no
Festkaken Pavlova - deilig med friske bær over et tykt lag av vaniljekrem. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Trill så kransekakedeigen ut til fingertykke pølser, eller bruk en kjøttkvern med egnet hullskive. med klaret smør og dryss i semulegryn eller mel og legg i "pølsene"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.