Her en oppskriften på en god gammel rett, nemlig ostesuffle. Den er en rett som har gått litt av moten, og det er synd, for ostesuffle er en veldig enkel og lettlaget rett
Du trenger. vårrullpastry (fåes kjøpt i asiatiske matforretninger)600 gram svinekjøttdeig200 gram finstrimlet spisskål200 gram finrevet gulrot2 fedd finhakket hvitløk2 finhakkede løk2 strimlede chilier5 ss finhakket fersk koriander2 ss fiskesaus3 ss soyasaus med soppsmak1 eggfrityroljeStek løk, hvitløk og chili i litt olje til løken er myk
Godt krydrede kjøttboller kan brukes i en tapas-buffè, som forrett, eller som kveldskos. Man kan krydre de med alle ulike kryder for å få variasjoner, og jeg synes de skal smake mye
Hei, alle sammen. Håper dere alle har hatt en kjempefin sommerferie. Nå er jeg tilbake etter en herlig ferie i Hellas med masse ny inspirasjon og motivasjon til å bake, lage mat og blogge
En gresk salat slår aldri feil. Smaken av gode råvarer med søte tomater, saftig agurk, fersk fetaost og nydelige olivener med et lett dryss av olivenolje over, med en dæsj tsatziki og brød ved siden av
Induksjonsplatene våre har konket. Krise i heimen - avhengig av å lage lettvine middager for tiden, og vips så kan jeg ikke koke pasta eller steke kjøttdeig
Smakfull osteterte som egner seg meget godt til spekemat, bayonneskinke el. l. og salat. Til 8 personerStekeovn 250 grader i 10 minutter og 200 grader i 20-25 minutter i springform 24 cm/paiformLag mørdeig av
God onsdagkveld dere,. Idag er jeg superglad. Har fri tre dager fra jobb, skal bli herlig. Juleforberedelsene har begynt for lengst, og det er deilig med et avbrekk
Antagelig har jeg ikke lov til å kalle dette bakverket for pirog i det hele tatt, siden den russiske gjærbakstretten tradisjonelt fylles med kål og kjøtt
Heisann, og god Søndag alle sammen. ). Idag har eg stått 5 timer på kjøkkenet å eksprimentert. Tida går jammen fort når man koser seg, eg fekk bostavligtalt sjokk når eg såg på klokka
Lag en pai med kylling og grønnsaker da vel. ). Jeg disket opp med til middag, utrolig godt. Først hev jeg to kyllingfileter i en stekepose i ovnen i 20 minutter