Hvitløksbaguett/-brød er en av de tingene jeg ofte savner når jeg skal spise sunt. Det ender ofte med at jeg rett og slett dropper det, for jeg er av den typen som rett og slett ikke gidder å spise noe som ligner uten å være i det minste 90% av originalen
Heisann. Jeg må bare dele denne oppskriften med dere. Jeg fikk først smake disse rundstykkene hos svigers, hvor svigermor viste med hvordan hun laget disse
1 brød200 grader i 35-40 minutter. Nystekt brød med valnøtter m. m. 3 dl sammalt hvete, grov eller fin1 pk gjær1 dl kruskakli1/2 dl solsikkekjerner1 dl grovhakkede valnøtter1 toppet ss kakaopulver1 ss salt1 ss sukker1/2 l lunken væske3 ss oljehvetemel til fast deig---1
Når jeg hører om kneipbrød tenker jeg at det er et kjipt og billig brød som ikke er særlig sunt. Dette brødet er derimot like sunt som annet grovbrød og ville fått fire skraverte ruter på grovhetsskalaen