Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 5 Oppskrifter
Mine Favoritter
Kyllingfrikassé eller kalkunfrikassé

Kyllingfrikassé eller kalkunfrikassé

Få ting er bedre enn hjemmelaget frikassé, denne er laget av restekjøttet fra utbeining av kalkun. Når jeg skal ha kyllingkjøtt eller kalkunkjøtt liker jeg å kjøpe hele fugler
Kyllingfrikassè - en tradisjonell, sunn og god rett!

Kyllingfrikassè - en tradisjonell, sunn og god rett!

Kyllingfrikassè. Tid. ca 30-40 min. .  . Du trenger til 4 pers. 4 kyllingfileter, 4 gulrøtter, ½ purre, 2 never med erter, 3 terninger men hønsebuljong, mel til jevning og krydder (salt og pepper) server med poteter eller ris
CHEVRE CHAUD ER ALLTID GODT

CHEVRE CHAUD ER ALLTID GODT

Ellers finnes oppskrift på denne salaten i oppskriftene mine på salater. MEN PLUTSELIG FIKK VI NOE HELT ANNERLEDES
Chévre chaud

Chévre chaud

Mitt første møte med Chévre chaud ( varm chévre ), var sammen med Vinklubben høsten 2003 hjemme hos Marit Jahren som driver firmaet L´ambition
Spekeskinke og tomat i form

Spekeskinke og tomat i form

Hele middagen i en form er en grei måte å lage middagen på, denne retten er et ferieminne fra en liten landsby i Piemonte i Italia, gjenskapt etter hukommelsen - som av og til kan være litt upålitelig, godt var det uansett