Varier og tilpass etter hvilket kjøtt oggrønnsaker du har for hånden og liker best. Bland sammen eddik, salt og maizena, tilsett hvitløk ogkylling, bland godt
Kyllingbitene krydrer jeg med litt salt og pepper og steker i en wokpanne sammen med litt rapsolje. Når kyllingbitene er ferdige, legger jeg de til side og steker paprika, squash og har i brokkoli og gulerøttene
Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Så stekte jeg kyllingenog sausen laget jeg helt til slutt. Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den
Er også deilig tilbehør til for eksempel grillet kylling eller stekt sei. Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.