Hva passer vell ikke bedre en masse deilige småretter nå som høsten har begynt å snike seg på. Husker dere tapas-kvelden vi hadde for gaaaanske lenge siden
Godt krydrede kjøttboller kan brukes i en tapas-buffè, som forrett, eller som kveldskos. Man kan krydre de med alle ulike kryder for å få variasjoner, og jeg synes de skal smake mye
Jeg tåler litt chili uten frø, om du reagerer på pepperfrukter kan du bare droppe chilien. Scampi er så godt som selvskrevet til et tapasbord, og vi som må være forsiktig med hvitløk og løk må ofte stå over denne retten
Begynn med å lage et lite kryss på toppen av alle tomatene. Her kommer enda en tapas oppskrift. Før tomatblandingen legges på brødet må brødet smøres godt inn med hvitløk
Pastasalat er allsidig som tilbehør, og passer like godt påtapasbordet som sammen med grillmat. Her er oppskrift på en av våre pastasalater som vi ofte leverer sammen med tapas
Tapas er jo perfekt å servere i selskap, på vors, på en koselig kjæreste- / eller venninnekveld. Det ble mer enn nok mat på tre personer for å si det slik
Da var det brått fredag igjen og nok en gang klart for tapas her på bloggen. Det eneste du bør huske på er å la dem stå en stund i romtemperatur slik at de ikke er helt kalde når de serveres ,da kommer nemlig smakene bedre frem
Forrige uke hadde jeg barselgruppa fra da Jenny ble født på besøk. Bestemte meg for tapas denne gangen - da kunne jeg lage mange små gode retter, og dessuten er det skikkelig kosemat som det går an å kose seg med lenge
Træ på kyllingbitene på trespydene. Pass på at alle bitene er godt dekket, sett kaldt i minst 4 timer eller helst natten over. Stek spydene på rist i stekeovnen ved 225 gr i ca 10-15 min, skajær et lite snitt md skarp kniv for å se om kyllingbitene er stekte, eller grill dem over varm grill i 7-8 min på ver side. 7-8 min på ver side
Fredag og tid for tapas her på bloggen igjen, Squash er en grønnsak jeg bruker mye og denne tapasen smaker nydelig , kombinasjonen squash og hvit geitost er perfekt
Nesten alle forespørsler jeg får på bloggen er om tapas,kanskje logisk siden jeg bor i Spania, og man hører da på sine lesere,så fra av i dag tenkte jeg å prøve å publisere tapaspå bloggen hver fredag
Om jeg kan kalle disse for en tapas kan vel diskuteres, men strengt tatt kaller man på folkemunne i Spania alt som kan serveres sammen med en øl for tapas ,og disse passer ypperlig med en øl, så da regner jeg dem som en tapas
Røkelaks med dillkrem på flatbrødRøkelaks i skiver. (Tapas, fingermat, røkelaks, lefserull, ost, mandelpotetbeta, spekepølse, dipp, ørretdipp)Slik gjør du
Tapas betyr egentlig “å dekke til” og var opprinnelig små stykker brød med pålegg, som ble brukt til å dekke over glasset for å holde fluer og insekter borte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.