Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Marengsen skal altså ikke smøres helt utover til kantene av langpannen, men formes på frihånd til en tykk, firkant
Pass på under piskingen at skålen er helt ren, og at du ikke får i noe eggeplomme, det kan føre til store vanskeligheter for å få til riktig konsistens på marengsen
Om du ikke ønsker det, er det bare å kutte det ut av oppskriften. Jeg bruker puffet ris i min pavlova. Stek kaken midt i ovnen på 150 grader i 60 minutter
Pavlova med appelsin- og sitron curd – når kaka blir så god at mannen tar den med på trening…. Jeg lagde bunnen, kjøpte sitron curd og hadde på krem og ristede mandler
Dette er en sikker vinner på kakebordet og det beste er at den er ikke vanskelig å lage. Pavlova love. Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær
La den avkjøle i ovnen med døren på gløtt. Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Lag Gulkrem etter oppskriften som du finner under Basis her på siden, se her. Etter mange spørsmål om denne kaken så setter jeg sammen ingrediensene på hva jeg har brukt her på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.