De med sjokoladekrem inni og de med gul krem. Jeg har sett to typer SarahBernard. Dere får i dag den gule varianten, men jeg har prøvd å lage disse med sjokolademousseoppskriften min også, og kan garantere at det også er kjempegodt
Jeg har godtestopp og har bare prøvesmakt på en av SarahBernardene, men det er mye kos med det og. Kransekakebunn med sjokoladekremfyll som dyppes i sjokolade kan ikke være annet en godt
Dere som kjenner meg vet at jeg liker å ta noe som er veldig godt, for deretter å kombinere det med noe annet godt, for å få en helt fantastisk smaksopplevelse
Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren. Sørg for at det ikke kommer noe plomme i eggehviten, ellers blir det dårlig med stivpisking
SarahBernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Det INGENTING galt i å kose seg med helt vanlige SarahBernard kaker/konfekter nå i jula. Over den er en sjokoladekrem og det hele er dekt med et trekk sjokolade
Fordel deigen i en langpanne med bakepapir. SarahBernard delt opp i flere små stykker. Jeg er veldig glad i Sarah Bernhardt kake, denne gangen lagde jeg den i langpanne
Imens smelter du sjokoladen sammen med delfiafettet i et vannbad. Uannsett om du mener det er for tidlig eller ei, dette er en super enkel oppskrift på Sarah Bernhard
Alt blandes sammen med kjøkkenmaskin til en jevn krem. SarahBernard er en kake som er lett å få til uten fruktose, den smaker nesten som originalen, bare bunnen er litt mindre søt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.