Nå har jeg også laget kremen, og jeg vil si meg enig i at "Café Stings sjokoladekake" er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem
I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Kyllingkjøttbollermed hvitløksdressing er en lettvint tapasrett å bringe med seg i et spleiselag eller hvis du blir spurt om å lage mat til en vennefest eller et større selskap
Kyllingkjøttbollermed cottage cheese i sterk tomatsaus. Kyllingkjøttboller. Smør et stekebrett med olje eller smør, form kjøttboller med en spiseskje som blir dyppet i kaldt vann
Server retten med kokt pasta som anvist på pakken. Kyllingkjøttboller. Fant en oppskrift hos Camilla som skriver bloggen Villa Greve og jeg måtte bare prøve
Start med tomatsausen, mens den koker steker du kyllingkjøttboller. Lager kyllingkjøttboller. Herlige, sunne kjøttboller av kylling, krydret med hot chili, hvitløk og frisk koriander
Ville pynte med Non-stop på pinne, og da må kaka ha litt høyde for å få festet pinnen. Cafe Sting sin sjokoladekake er veldig populær for tiden, så da måtte jeg også teste den
Etter dette kan du tilpasse kjøttbollene med forskjellig krydder og tilbehør. Før du gjør noe annet tiner du spinat og trekker ut så mye som mulig av vannet med kjøkkenpapir
Bland alt saman med kjøttdeiga, eit egg og krydderet i ei skål. Ha gjerne ei skål med vatn som du dyppar hendene i når du trillar ut kjøttbollane slik at farsa ikkje set seg fast på hendene dine
Finhakket løk, et fedd finhakket hvitløk, ha det i en kjele med litt smør. Kjør så sausen med en stavmikser til den blir jevn og fin, eller rør inn en meljevning - maizenna eller hvetemel rørt ut i litt vann
(tapas)250 g kyllingkjøttdeig1/4 ts muskat1/2 ss hakket oregano1/2 ss hakket persille1 fedd finhakket hvitløk1/2 ts salt1/4 ts pepper1 egg1/2 dl griljermel1 ss vann50 g fetaostolje til stekingTomatsaus500 g hakkede hermetiske tomater1/2 rødløk i biter1 fedd finhakket hvitløk1/2 finhakket rød chili1/2 ts salt1/4 ts sort pepper1 1/2 ts sukkerolje til steking Bland først krydder i kjøttdeigen før du tilsetter egg, griljermel og vann
Rull så kyllingkjøttboller som er store som golfballer. Man kan kanskje kalle det en suppe med kjøttboller, men jeg velger å kalle det kjøttboller med litt kraft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.