Fylt kyllingfilet fra Ytterøy surret i serranoskinke, servert med risotto, ferskensaus, asparges og mangosalsa.
KulinariskFanatisme -
KulinariskFanatisme -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kyllingfilet per person
  • 2 serranoskinke
  • 275 grader grill i
  • 5-10 minutter til serranoskinken ble sprø
  • 4 dl ris
  • 2 dl hvitvin
  • 2 sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liter
  • 1 neve revet parmesan
  • 1 chorizopølse
  • 3 dl hvitvin
  • 1 dl creme fraische
  • 1 dl kyllingkraft
  • 1 ss smør
  • 3 ss finhakket estragon
  • 3 asparges
  • 1 skive serranoskinke
  • 10 minutter Pass på at de ikke blir brent
  • 1 mango i terninger
  • 1/3 rød chilli
  • 1/2 rødløk finhakket

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.