For et par uker siden lagde jeg en annen type lasagne for første gang. (Jeg brukte hakkede tomater med hvitløk og oregano og trengte derfor mindre krydder)
Dekk med to plater Lasagne Barilla. Smak til med salt og pepper. Skjær squashenog skinken i biter. Ha i mel og tilsett varm melk, revet muskatnøtt og salt
) En ting jeg vil gjøre annerledes neste gang, er å fortsatt skjære squashen på langs, men også dele skivene opp i mindre biter, sånn at når man skal servere, så henger ikke halve lasagnenmed
Saltet vil trekke ut en del av væsken fra squashenog unngå av lasagnen blir for bløt. Start med å vaske squashen godt, kutt av endene og del den i tynne skiver på langs
Dekk lasagnenmed revet mozarella og parmesan. Server lasagnenmed en enkel salat, gjerne ruccola. Finn frem lasagneformen (eller en annen ildfast form) og ha i litt olje
Stek karbonadedeigen med salt og pepper. Squashen skjærer du med ostehøvel. Hm, trudde jeg hadde lagt ut oppskrift av squashlasagne her på bloggen, men finner den ikke i arkivet
Finhakk hvitløk og brun denne sammen med karbonadedeigen i en stekepanne med olje. Fres grønnsakene sammen med kjøttdeigen de siste minuttene av steketiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.