2 ørretbiter. 2 ørret. . Er det ikke rart. Selv man er aldri så utsovet etter en ferie, så tar det ikke mange dagene før man er like trøtt som vanlig når klokka ringer litt før sju
Det eneste som gjenstår er å ovnsteke ørretfiletene. 2 stk ørretfileter. Riv sitronskall over ørretfiletene og stek de i ovnen i 13-15 minutter. 2 stk ørretfileter
Hvis du har ørretfilet (laks) kan du gjøre som du ser på bildet under. 4 fine porsjonsstykker ørret eller laks av filet uten skinn og ben. 4 fine porsjonsstykker ørret eller laks av filet uten skinn og ben
Nå er det fersk ørret å få tak i og det smaker utrolig godt. Ørret (se ann størrelsen på fisken, og hvor glad de som skal spise den er i fisk, vi kjøpte en liten ørret til hver)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.