Sjokoladesufflé
Oppskrifter uten gluten (og melk)
Oppskrifter uten gluten (og melk)
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g mør
  • 1/2 Smør
  • 4 mellomstore Melis
  • 60 g Smør
  • 12-18 timer og deretter sette den direkte inn i en
  • 220 grader varm ovn og steke dem i
  • 20 minutter Men du kan også steke dem uten at de har vært i fryseren
  • Vi serverte med kald melon og bringebærsuppe (Hellstrøm)
  • 2 meloner 6-700g (f.eks honningmelon og/eller cantaloupe)
  • 2 små kurver bringebær i sesongen 250g
  • 2 ss melis
  • Mynteblader

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.