Forleden hadde jeg besøk av min søster og ei dansk venninne vi traff på matkurs i sommer. Vi brukte en hel ettermiddag på å lage ulike småretter som til en viss grad ble fortært samme kveld
Tørk dem i ovnen da vel. For å hindre at tomatene blir mugne og dårlige i kjøleskapet kan man lett preservere dem ved å steke dem på 100-150 grader i ovnen noen timer
Fisk er sunt og jo flere fiskemåltider, jo slankere blir vi sies det i forskerkretser. Jeg har uansett som mål å spise mer fisk og grønnsaker og litt mindre kjøtt i det nye året
Denne enkle oppskriften har jeg fra Signe, som alltid serverer himmelsk mat og kaker. Kolakaker eller Brune pinner er en av mine personlige julefavoritter og disse er de BESTE jeg har smakt
God lørdag alle sammen. Jeg håper dere nyter den vakre høstdagen vi har i dag. I dag har jeg bakt noe så enkelt som kanelboller – dette er en “all time favourite” her hos oss
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Selv om speltlompa på ingen måte er noen magisk matvare, som gjør at man blir tynnere eller sterkere, så er den akkurat passe sunn og helt fantastisk god
Her er tema familiebursdag og med mange gjester som er glade i gode kaker og boller. Selskabelig er ferdig med laaaang påskeferie og da er det naturlig å starte opp igjen med et aldri så lite selskap
Dette er eltefrie rundstykker som nesten lager seg selv, men bare nesten selvsagt. Deigen rører jeg sammen på kvelden og lar den stå og heve til neste dag
Skogen byr på mange skatter og sopp er definitvt en av dem. Enten du går på soppsanking selv eller kjøper dem på butikken finnes det et utall måter og tilberede dem på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.