Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Pumpkin Pie – gresskar-pai på norsk – er en amerikansk kake/dessert som hører med påhøstenog bl. Dette er ikke en typisk norsk kake, menden smaker fantastisk godt og verdt å teste ut
Jeg klarte heller ikke vente så lengepå å prøvesmake. Og selvfølgelig en hverdagskake. Har jo helt glemt å fortelle om den fantastiske ostekaken jeg produserte herom dagen
Jeg gikk for pisket krem og nøtter, en kombinasjon som smaker himmelsk på gresskar pai – så jeg går ut ifra at det smaker himmelsk på gresskarkake også
Dennegangen ble det middagspai, mentenkte å prøve meg påen søt versjon sanrt og. Dennegangen har jeg tatt for meg gresskaret og laget en gresskarspai med brokkoli, gulrot og fetaost
Endeligen gang fikk jeg somla meg til å lage Gresskarpai eller Pumpkin Pie som er en amerikansk kake / dessert som tradisjonelt blir laget pådennetiden av året, altså rundt Halloweenog Thanksgiving
Merk at hamburgerbrødet ikke egentlig skulle bli hamburgerbrød i utgangspunktet, så det er veldig flatt oguten sesamfrø påtoppen, men det ble like godt
Håper eg kan friste noken av dere også (trykk påbildene for å komme direkte til oppskriften) -. Mangler berre julesnø, julestemning, noken julepakker og litt julebakst, så er eg også klar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.