Chimichurri saus er en kald Argentinsk saus som ofte serveres til biff i Sør-Amerika. La Chimichurri stå kaldt i et par timer før servering, så smakene får satt seg
Chimichurri er en kald saus som brukes mye i Sør- og Mellom-Amerika. Chimichurri er godt til grillmat og empanadas, men kan også has på salater og sandwich
Kjøttet skal være romtemperert før det tilberedes. En halvtime på kjøkkenbenken er minimum. Salte og pepre kjøttet, og brun det raskt på alle sider i en stekepanne på høy varme
Lammekoteletter med chimichurri. Lammeskankene blir fantastisk gode når de får stå å godgjøre seg lenge og vel i ovnen sammen med ingredienser som setter masse prikker over i'ene
Chimichurri sausSommerkoteletter surret i Creme FraicheDel på. Det er ofte svinekjøttdeig på tilbud. Og kjøttkaker eller medisterkaker blir ofte for kjedelige
På fredag skal vi ha et lite bursdagsgrillparty og jeg begynte forberedelsene til det allerede på tirsdag ved å lage tomatconfit, chimichurri og wasabimajones (kommer tilbake med oppskrift på dette senere)
Chimichurri. For mange er tilbehøret til grillmaten nesten noe av det viktigste. Enig. , svarer jeg. Grillet mais, kremet potetsalat og den grønne salaten har vi spist oss ganske så mette på
Chimichurri er en fabelaktig god saus som blir mer og mer populær. Lammekoteletter med chimichurri. En nydelig grønn smaksbombe som passer perfekt til både kjøtt og fisk, samt at den er super til grønnsaker
Chimichurri er en fargerik saus, opprinnelig fra Argentina, som passer til det meste av kjøtt. Chimichurri er det mange kaller den 'nye' pestoen så like greit å lære seg navnet for jeg tror vi kommer vi til å ha glede av den fremover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.