Denne aïolioppskriften er det nærmeste man kommer en autentisk provensalsk oppskrift på aïoli. Så ønsker du å lage den autentisk må du bruke olivenolje
Og da var det et år hvor jeg ikke fikk det til lenger – den skilte seg hver gang eller tyknet aldri. Sauser kan alltid løfte opp en enkel og trøtt middag så mitt nye mål er å mestre alle de klassiske sausene
Kok sausen og smak den til. Sil kraften, skum av fettet og kok den videre. Kraften tilsettes under pisking og sausen får lov til å koke over svak varme i en times tid
Denne oppskriften er helt AMAZING. Jeg håper denne enkle oppskriften vil spre seg sånn at fler tyr til hjemmelaget béchamel i stedet for å kjøpe det på glass… øææ
Hi sweet readers ♥. If you follow me on Instagram @passionforbaking you have probably seen a video off this gluten free chocolate cake on my last post, drizzled with some delicious salted caramel
Da må du bare prøve denne herligheten. Den er veldig enkel å lage, og Ikke trenger den steking heller. Denne ukens favoritt oppskrift er fra Emelie Matkoski
Neste punkt på agendaen er sausen – og for en nytelse denne er. Det flotte med denne retten er at du kan klargjøre de enkelte elementene i god tid før servering
Mat som gir deg store sanselige opplevelser, fordi de er laget med tid, kultur og lidenskap. Jeg kastes inn i den ene sanselige hulen etter den andre, på lykke og fromme
Server sausen i små porsjonskåler ved siden av biff med kryddersmør, poteter og salat. Blandes sammen i en salatbolle, unntatt fetaost, som serveres i en skål ved siden av og
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.