Da er det kjempegreit åha noen konfekter liggende i kjøleskapet som bare kan danderes på et finfat. Disse fantastiske konfektene MÅ dere bare prøve å lage
Eller bare finhakka i en skål sammen med rødløk som serveres ved siden av. Tenkte jeg bare skulle lage en liten liste over ingredienser som gjør livet på kjøkkenet ganske bra
Med sting, og smak somsom skikkelig biter i munnen. Du bare måha det. Sjokolademuffins som gleder. Fornuften og tankene påå holde litt, bare litt igjen på kaloriene bli helt overstyrt av "måha det, bare måha det"
Av alle grønsaker i verda, trur eg spinat er den som flest har høyrt om, men ikkje smakt sjølv. No er det ikkje akkurat sesong for spinat i kjøkenhagen, men han er slettes ikkje verst den du får kjøpt fersk i butikken
Åpne ovnsdøren jevnlig for åfå ut dampen. Følg med på Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
1. Krydre kyllingbrystene med et godt krydder. Jeg bruker sitronpepper og grillkrydder. Det funker for meg, men det finnes sikkert mye bedre krydder der ute
Jeg er ikke såhappy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift pågårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
I sommerhar vi spist mye loff. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Dette er ikke rundstykker som er holdbare i flere dager og like gode tre dager etterpå,. dette er rundstykker som er best nystekte, men som godt kan brukes i brødristeren dagen etter, og sikkert går helt fint å fryse
Slik som karamellpudding. Jeg har tro på disse tradisjonene. Karamellpudding er tradisjonsmat. Mange andre også, selvfølgelig, men tadisjoner i matveien er viktig å videreføre
Fra min rikholdige oppskriftssamling, og lange smaksrike erfaring, har jeg hentet ut retter som spraker av farger, strutter av sunnhet og gir den optimale kombinasjonen av næring i hver lille kalori
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.