Å være sunnest mulig handler nødvendigvis ikke om bare selve handlingen å putte i seg sunne matvarer, her er det også som nevnt mange psykologiske faktorer som spiller inn
Gi deg en klapppå skuldra og kjenn litt på det å være bra nok. ♥ Jeg har kommet godt i gang med planleggingen til jul, noen av gavene kan allerede krysses av innkjøpslisten, og flere er planlagt
Den er superenkel ålage, her kommer oppskriften. Lag hvit saus av smør, hvetemel og melk. Det lager du ved å smlete smøret, tilsette litt og litt hvetemel (rør godt så det ikke svir seg), tilsett så litt og litt melk
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slagerogså her
Håper dere har hatt en fin veke sålangt. Denne posta eg først i April i år - så den har vårepå bloggen ei stund og er allerede prøvd blant mange av dere
Viltkjøtt er stort sett veldig mørt, og trenger sjelden veldig lang koketid. Fordelen med åblande smør med olje, at det tåler høyere temperatur og ikke brenner seg så lett
Den er glutenfri, nøttefri og laktosefri (alt etter hvilke sjokolade og smør du bruker). Fremgangsmåten er lik sjokoladefondant og den smaker slik også, bare kraftigere
Finn frem takken og rydd god plasspå bakebordet/kjøkkenbenken. Kna til du har en glatt og fin deig. Smelt margarinen og ha i nesten all melken (ca 4 dl)La dette akkurat koke opp, ta av varmen, tilsett resten av melken og pisk så i eggene
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
La røra ståå svelle en stund før du steker, blir den for tykk sper du med mer veske. Mens du venter på at røra skal bli klar kan du jo for eksempel steke litt bacon
Denne fudgen er lett, og smelter på tunga… Du klarer ikke åla vær og ta en til. Når du skjærer den opp og kjenner den himmelske duften er det lett åla seg friste
Det er kanskje mange av dere som har middagsrester fra i går (det har vi), men om dere ikke har det og er klare for en smakfull og sunn middag såfår dere det servert her
Har du middagsplaneneklare for uken som kommer. Lag ostesaus på følgende måte. Så sper du med melk (ha medium varme påkokeplaten) mens du pisker til du får en jevn og tykk saus
Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.