Det ser sånn ut. Knus en hel anisstjerne med morter og smak deg frem med hvor mye du vil tilsette. Så det går an å kombinere lysten på noe søtt med noe som er bra for helsa
Tilsett nudlene og vend inn krydderblandingen. Lo Mein med grønnsaker1 ss vegetabilsk olje75 g shitake sopp75 g snittet kina kålSalt1 gulrot , i tynne skiver ( bruk ostehøvel eller grønnsaksskreller)150 g sukkererter1 fedd hvitløk, revet2 ss revet ingefær500 g nudler35 g soyasausSesamfrøFrisk korianer til pyntVarm opp en teskje med olke i en teflon panne på høy tempratur til den blir skinnende. Kast og vend på blandingen til den så vidt er gjennomstekt, ca 3 minutter. Steik , i ca 3 minutter, mens du kontinuerlig vender på grønnsakene. 500 g nudler
La det frese på svak varme i noen minutter før du har i de øvrige ingrediensene. Sånn er det bare. Stek nederst i ovnen på 180 grader i 10-15 minutt og ta den ut og for nedkjøling. La det stå og sause seg i minst 5 minutt før du brer den over bunnen
Men heller enn å snakke negativt om en metode jeg vet mange sverger til om og om igjen, la meg gi deg noen tips og råd, slik at du kan bruke knekkebrød dietten på en forsvarlig måte for kroppen din, og unngåå legge på deg alle kiloene igjen når du går over på "vanlig" mat
Du tenker at det kanskje ikke betyr så mye om du tar heisen eller trappa, om du går deg en tur på kvelden, om du parkerer bilen et stykke fra inngangen eller om du reiser deg opp fra stolen noen ekstra ganger i løpet av dagen
Jeg er bitt av treningsbasillen om dagen og det går i yoga, jogging i skogen og så har jeg gjenopptatt styrketrening med kettlebells, noe jeg drev med for mange år siden og ikke klarer å huske hvorfor jeg sluttet med
Skulle gjerne vært med pappa nordover i går, men denne gangen passet det rett og slett ikke. I går kveld var alle jentene i seniorgruppa samlet til grillkos hos Brit
Lilla Oliver och lisa var och hälsa på i går efter middag, och det är ju såååå hyggeligt. Hanne och Line fick en liten suprise i går morse av oss på huset
I går var det vinter hos oss. I går morges søkte jeg for moro skyld på youtube etter den lille landsbyen Castiglione Faletto, i Piemonte, som vi besøkte for noen år siden
Jeg valgte derfor å ta med denne i mitt andre eksempel også for det går jo ann å gjøre den sunnere. Denne tallerkenen ser nesten lik ut, for nå er det en gang sånn at ettersom pasta har blitt norges nasjonalrett (etter min mening) er det vanskelig for mange å løsrive seg fra denne hovedingrediensen på middagstallerkenen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.