Hererlammecarréservert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. Den vanlige måten å tilberede på er slik den er, og så dele den opp mellom bena, ofte også mellom hver annet eller tredje ben, litt avhengig av hvordan du skal servereellerpresentere den
Tror du ikke jeg klarte å glemme de fantastiske lammepølsene vi laget før jul i fryseren. Krise for juleferien(vel, det er ikke som om det ikke var andre ting vi kunne spise
Om kjøttet skal stå lenge i ovnen bør temperaturen være temmelig lav for at ikke større deler av kjøttet skal få en temperatur som gjør det grått og tørt
Granateplefrøene ligner på små juveler, og gir kaken en herlig touch av juleglam. Ta bunnen forsiktig av formen og sett mandelbunnen med formen rundt på et serveringsfat
Tradisjonen tro er det tid for lam i de norske hjem. Så da er det bare å kose seg glugg. Lammestek. En saftig herliglammestekeller et helt lammelårer og bli gourmetmat for oss nordmenn som kan skryte av å ha verdens beste lammekjøtt
Kanskje du kan lage den dagen i forveien og ha nydeligepannekaker til frokost. Herregud for en lunsj sier jeg bare, og takk til Gunn som ga meg litt blod på tann når det gjelderpannekaker
Heimelaga julegåverer alltid kjærkome. Del dette. Folk har nok lysestakar og blomstervasar, det er trivelegare å få noko ein faktisk kan spise eller drikke
Mos løk i foodprossesor og fres den noen minutter i olje eller smør på middels varme. Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.