Da jeg så hun hadde egen blogg, Tedags hos Tant Ninette, gikk det nesten trill rundt for en stakkar, – jeg var overbevist, et sånt pepperkakehus skulle jeg lage
en med konvensjonelle råvarer, og en medøkologiske. Dekk en dyp stekeskuff med dem. er de kommet til heder og verdighet igjen, eller har de aldri vært der
Ha marengsen raskt i en sprøytepose med pen tipp og start først med bunnen. Pisk eggehviten med halvparten av sukkeret til du får en litt flytende marengs
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Nøtter med mørkt skall eller farge(som pistasjenøtt) kan sette litt farge på fyllet så velg gjerne lyse nøtter som macadamia, cashew, avskallede mandler, -pekan eller -hasselnøtter
I går lagde vi utrolig gode pepperkaker med nøtter og sjokolade. Dekk til deigen med plastfolie. Pepperkakene er uten gluten, egg, melk og hvitt sukker
Da holder det faktisk med et kyllingbryst til to personer, og smaken er selvsagt mye bedre. Vi kom hjem fra påskeferie til ganske tomt kjøleskap og fant kyllingbrystet i fryseren, plukket grønnsaker som fortsatt var fine i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.