2 avocadoer,
en porsjon italiensk persille (bladpersille), og en liten sjalottløk. Kjør først bladpersillen med stilkene i hurtigmikser med litt olivenolje. Ha så i avocadoene i biter, og løken, og kjør ferdig. Rør inn litt salt og pepper og noen dråper trøffelolje til slutt. Husk at avocadoen må ha noen dråper sitron for å holde fargen, den skal også gi syre til purèen.
Det er både godt og mettende, vegansk og glutenfritt, og rikt på jern og proteiner. Jeg bruker en fantastisk økologisk allehånde fra Simply Organic som du finner her
Økologiske råvarer, ekte smør og helmelk. Kjøkkenet lukter himmelsk, og deigen er så god å jobbe med. Så her skal du bare kose deg og nyte, bollene blir virkelig gode
Det er iskaldt ute, og da er ingenting bedre enn en varm og spicy suppe. Pluss at den er fri for en masse tilsetningsstoffer og konserveringsmidler som kroppen din ikke har behv for
Kaker, muffins og bakverk. Tida flyr når man har fri, hadde liksom så mye planer om ting og tang jeg skulle gjøre i juleferien, men man rekker aldri alt man har planlagt
På farten-mat pleier å være lite tilfredsstillende, både når det gjelder næring og smak. Tilbudet begrenser seg gjerne til brødmat for mann og dvaske og altfor velkjente salater for kvinne
Når man rett og slett har tid til å prøve og feile. Økologiske polarbrød. - bland alt det tørre (mandelmel og peanøttmel kan byttes ut mot eks speltmel, chia kan byttes mot andre frø eks
Kokkelering og oppskrifter // Kommentarer. Oppskrifta har hun fått av arbeidsgiveren sin på Økomat i Levanger, og alle ingrediensene vi har brukt kommer fra samme butikk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.