Men, vi skal jo drikketilmatenogså. Til forskjell fra Juleøl som selges fra oktober og frem til jul, så er perioden hvor man selger påskeøl, altfor kort
) Inni er det en deilig sjokoladekake med sjokoladekrem, smørkrem ogsjokoladebiter. Såklart jeg da måtte modellere en liten Ole Brum på bursdagskaken hans
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Og alger er noe jeg vil trekke fram og et av minetipstil dere. Alger imaten hjelper kroppen å kvitte seg med avfallstoffer, bedrer immunforsvaretog hjelper fordøyelsen blant annet
Ølet har en gylden farge. Iog med at ølet er tilsattkorianderogappelsinskalli slutten av kokingen, så har det en flott, frisk duft som er ennå mer fremtredende i den sterke varianten
Og det er når folk får et religiøst forhold tiløl eller vin. Jeg har ikke det minstei mot når folk skriver åpent på bloggen om at jeg tar feil om øl eller at testene våre er ”helt borte i natta”
Det er en kostbar affære å få glutenfrisymbolet på flaska, dessuten kreves det egne tanker osv og det har dessverre ikke Nøgne Ø tatt seg råd tilforeløpig
Øl er nemligBelgias gave til verden. Ølet for pilselskerne. Øl. Ogsiden jeg villeskrive om lyse øl på listami, så har jeg ikke lyst til å diskriminere noen som helst, derfor et mørkere øl
Sett på lokk ogstill den innikjøleskapet et døgn før du spiser den. Så er det bare å tilsetteTilsetteplecidereddik, pepper, allehånde, nellik, sennepsfrø og laurbærblad
Smør denne utover kjeksbunnen, og sett formen tilbakeikjøleskapet. Da gjenstår det å lage ferdig krem til verdens beste kaken, så er det bare å glede seg til kaffe og kake i kveld
Nyt maten. Jeg elsker å steke hel kyllingog den beste måten å gjøre det, er å ha den oppå en ølboks. Du slipper alt for mye styr ogtilbehøret steker du sammen med kyllingen
Jeg gleder meg til å prøve denne sammen med grillmateni vår/sommer. Jeg kommer nok til å bruke oeschlevekten for å måle OGog FG som før, for å være sikker
Skrei med blomkålpure, chorizovinaigretteogpotetklosserI fjor var temaet for skreien fransk, men etter å ha vært på kurs på Kulinariskakademi ble lysten stor til å lage noe fra Øyvind Hjelles bok "Gourmet for begynnere" stor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.