Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Lagde denne søte kaken til min fantastiske sønns 1 års dag. Ingredienser (2 sukkerbrød)8 egg250 g sukker250 g hvetemel2 ts bakepulverLitt melk (eller noe annet til dynking)Fyll1 glass bringebærsyltetøy3-4 dl kremfløteFremgangsmåteLag to sukkerbrød. ) 2 sukkerbrød. 250 g sukker
Stakkars magen til lillestore vennen tålte ikke alt det, så natt til søndag voknet vi av en som satt i sengen og gråt, dekket av det han hadde spist denne helga
Husker dere sjokoladekaken min venninne Cecilie lagde til meg når jeg feiret bursdagen min. Jeg har prøvd å oversette det til norsk så godt jeg kan, håper det er godt forståelig
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilslutt har du yoghurten oppi. Hvelv kaken over på et bakepapir, gjerne med sukker over bakepapiret (det hadde ikke jeg idag da jeg istedet drysset melis over tilslutt)
Store Norske Kokeboka, og det var ved en ren tilfeldighet at den plutselig dukket opp igjen. Jeg hadde en formening om at den var så sunn siden den inneholder masse revet gulrot, mandler og rosiner, men når man tilsettertilsvarende mye sukker så vet jeg ikke helt, hehe…
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.