Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Og med hjemmelaget rødkål og brunede poteter blir det godt. tynnribbe med svor, evt midtribbe. Rygg- benet steker med og blir gode grillben på julelunchen
Spis & Nyt med god samvittighet ♫♪. Stek grønnsakene (unntatt tomatene) i en varm stekepanne med litt olje eller smør til de blir litt myke, men fremdeles er sprø
I forrige uke laget jeg ovnsbakt laks med grønnsaker til middag. Krydre med sitonpepper og salt. Server sammen med poteter, en frisk salat eller spinat
Her i huset røyker vi gjerne både makrell og ørret, og det med særdeles godt resultat. Vi gjorde det særdeles enkelt i dag og serverte dem med en kjapp salat og en vinaigrette med fransk sennep og timian
Ørret. En nydelig frisk, fiskemiddag med smak av paprika, basilikum og rosépepper. Rosépepper har en blomsteraktig aroma med søtaktig fiolsmak og fyldig avrunding
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.