For oss som bor langs kysten på Østlandet bugner det av havets delikatesser rundt bena våres. Ikke bare har vifisk, krabber, tang og blåskjell, men også østers
Stek løken i olje til den er glassklar ikonsistensen. Løken kan gjerne få litt farge. Jordskokkene renses for jord og urenheter, men behøver ikke skrelles, særligikkehvis de er økologiske
Sprøstekte torsketunger er noe av det aller beste jeg kan spise og står alltid på menyen når jeg reiser hjem tilmin mor som bor ved det heftige og lunefulle Stadhavet
Sprøstekt and er en av de beste asiatiske rettene jeg vet om. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Matmonsene har utforsket flere kontinentiår, og her kommer våre bilder og inntrykk fra Australia. Med vissheten om at britisk mat ikke akkurat er viden kjent for sin smak, og Australiasbritiske aner, så var viveldig spent på maten her
Jeg har vært så heldig å få intervjue noen av Norges beste kokker for et amerikanskmagasin. En av dem var GeirSkeie, som holder til på Stord, der han tryller med sjømat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.