Kyllinglårog båtpoteter med en kremet saus full av sunne, smaksrike grønnsaker. Jeg elsker kylling og vi spiser det ganske ofte her hjemme, kanskje dere har merket det…
Jeg vil virkelig anbefale å la kyllinglårene marinere over natten, da det gjør underverker for smaken og etter min mening gjør det lettere å få saftige kyllinglår
Ikke bare var dette utrolig godt, men kyllinglårene var møre og saftige. Som tilbehør smaker det godt med potetmos, men ris passer også godt til, men det som passet skikkelig godt,var salat av gulrøtter og rødål
I forkant har du rørt sammen en marinade og lagt kyllinglårene nedi den. Hot, saftig og litt søtt. Finn frem kyllinglår eller klubberb fra feks stange eller Holte
Dryss på salt og pepper og dytt strimler av hvitløk under skinnet på kyllinglårene, den hvitløken du ikke får plass til legger du i stekepannen ved siden av kllinglårene
Fyr i grillen, og finn fram kyllinglåra. Litt olje, salt og pepar. Kyllinglår er spesielt bra til å ha på grillen, fordi det ikkje tørkar ut på same måten som kyllingbrysta gjer når det blir varmebehandla
Gni inn kyllinglår med ketjab manis, maldonsalt og pepper. Stek lårene i en varm stekepanne med olivenolje, og stek begge sidene til de blir brune og fine i noen minutter
Og den ble bare enda bedre. Deretter hadde jeg oppi kyllinglårene. En med mye fylde, og gjerne sødme. Når sausen har tyknet til litt, ta kyllinglårene ut å legg de på en rist
Tipp, topp, smakfull middag med saftige kyllinglårog hele middagen servert i en form. Pinsehelg på hytta, litt slitsom tur opp med truger, tung sekk og poser med god mat og drikke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.