Nåmå ikke alle tro at jeg er en den svingende husmor som står ved kjøkkenbenken og lager de tradisjonelle Syv Sortene og Vasker rundt ifra loft og til Kjeller , før julen ringes inn
Disse stykkene var ganske brede så det må til så lenge faktisk. (Laksen steker jeg 2 minutter med «kjøttsiden» ned, for deretter å snu den å steke den i 7 minutter med lokk. Asparges kutter jeg opp når det er igjen 5 minutter av potetene og blander i
Der finnes så mange råd, tips, måltidserstattere, energidrikker, pulver og kurer på markedet. Det er du som kommer til å merke forandringene, og om dette er noe for deg
Disse spørsmålene stilte noen dansker seg for noenår siden og bestemte seg for å utfordre den vedtatte reglen om at man måha en høy alkoholprosent for åfå en stor smaksopplevelse
Har du lyst pånoe med sjokolade kan du lage Proteinrike Sjokolademuffins med Chili , det er enkelt og raskt, dessuten kan du putte inn masse forskjellig i deigen
Da er det kjempegreit åhanoen konfekter liggende i kjøleskapet som bare kan danderes på et finfat. Jeg har før lagd massen fra bunn, men denne metoden gjør dem vel så godt og det er utrolig mye enklere
Etter åha lest artikkelen "Grøsskar" av Yngve Ekren, var vi bare nødt til å finne pånoe med alt gresskarkjøttet vi fikk etter åha laget Halloween lykter
Når vi underforer kroppen til bare det helt nødvendige som da er BMR ,såhar den ikke noe ekstra energi ågåpå,altså den måslå ned alle sine "maskiner" for å ikke dø
) Ikke fordi det nødvendigvis er så interresant for noen andre enn meg selv, men da husker jeg det iallfall til en gang jeg syns hverdagsmiddagene mine blir kjedelige
Stek kyllingbrystene på litt sterk varme slik at de får en fin skorpe. Stekes i ovnen på ca. Serveres med jasminris og evt en “dæsj” lett rømme eller kesam + strø over litt parmesan på den varme kyllingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.