Jeg er fortsatt litt oppe i skyene etter å ha flyttet inn i MIN leilighet. Jeg måtte bare få sagt det. Uansett, her får dereoppskriften på min hjemmelaget pizza
Hell vannet fra - ikke tørk dem. Jeg har forsøkt lenge, og endelig har det lykkes meg å finne frem til en metode hvor du kan bake søtpotet i ovnen, og sitte igjen med en sprø french frittes, akkurat som enfrench frittes skal være
Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, mensiden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenktejeg å legge densiden det tross alt er fredag
Hilsen hun som bor i myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settet her. Jegtenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Pisk fløte, ha i Mango-Chutney, Curry-Paste og finhakka hvitløk. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Nord-Norge leder i denkonkurransen. Skal vi melde henne på i Kakekrigen. Det er mulig at resten av Norges land og rike har samme sterke forhold til kaker og kakenes plass i selskapslivet, men inntil videre står mine påstander fast
Albondigas - spanske kjøttbollerJeg liker denneretten litt ekstra spicy. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Dette er den beste konfektenjegnoengang har laget og den er sterkt avhengighetsdannende. Det var min datter Kristine og hennesvenninne Heidi som begynte å lage vårruller hjemme hos oss
Deigenskal ha ca samme konsistens som trolldeig. Jeg deler dem selvfølgelig med dere. Håper dere blir inspirert og inviterer til en sommerfest eller to i løpet av sommeren
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Én kommentar. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Sammen med den tyske pølsemakeren Thomas Buschhaus på Stokke i Vestfold, lager de Currywurst, Bratwurst, Merguez, Wiener-art, Pure-svin, og Pure-storfe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.