Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Det er viktig å ikke bli lei julematen før jul, så da kan man jo kanskje servere julemat som “juletapas”
DESEMBER TAPAS. Desember er tid for førjulskos og gjerne sammen med venner og familie. #mat #raw #vegan #vegetar #sunn #kosthold #helse #økologisk #desember #tapas #jul #smårett #miniburger
200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost. Settes i ovnen på 200grader i 15-20minutter. IDag blir det hjemmelaget fiskegrateng med poteter og gullerøtter 200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost
2 hardkokte eggeplommer, 2 eggeplommer, 125g sukker, 250g smør, 300g hvetemel, 1 eggevitte til pensling, perlesukker. Pakk inn i plast og sett i kjøleskapet i 1 time. Settes i ovnen p 180 grader i ca 10 minutter. 2 hardkokte eggeplommer, 2 eggeplommer, 125g sukker, 250g smør, 300g hvetemel, 1 eggevitte til pensling, perlesukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.