Det följer en bra bruksanvisning till öljetterna där man kan läsa att det helst ska vara 15-20 cm mellan ringarna, räknat från ringarnas centrum, och att första och sista ringen i ändarna ska sitta ca 3 cm från sidkanten. Grabbens fönster är 230 cm och jag har räknat med en gardin som är 3 m lång. Till det har jag 18 öljetter som sitter med 17,5 cm avstånd. sydde ner den övre delen av gardinen 10 cm. 15-20 cm mel. 230 cm och jag har räknat med en gardin som är
Brukte 5 nøster a 50 gram til ei kappe og nål 2. Godt å ha noe i fingrene da jeg den sommeren 1978 gikk høggravid og hadde vondt for å gå. Oppskrifta stod i et Burdablad fra 1975. Den ene gardina er i god behold, men den andre blei "spist" på av ei mus i 1983. Dette er en enklere utgave av en kappe som hadde ligget som UFO i årevis og blei ferdig i 2011. 2
) Også har jeg fått vært litt produktiv idag også. Men denne uka kom jeg heldigvis igang, 2 av de var ferdig igår og de 2 siste idag. ) Jeg har ikke fått trent noe mer enn den ene løpeturen den uka her, så neste uke må vell målet være å få inn hvertfall 2 styrkeøkter og 1 løpetur igjen. #Interiør #Diy #Husoghjem #Ulefoss #Telemark 2 styrkeøkter og. 1 løpe
Dekket den til da, med en gammel duk. Ribbe (Jeg brukte tynnribbe på 1,6 kg med svor, men anbefaler 3 kg ribbe). 1,5 ss salt. 1,5 ts pepper. 1,5 ts malt nellik. 1,5 ts malt allehånde. 1,5 ts malt ingefær. Legg i ribba og la den trekke rett under kokepunktet i 2,5 time. Kle en brødform på 1,5 liter med aluminiumsfolie, kan gjerne bruke to lag. (Vel, da holder det ikke med 1,5 kg ribbe). -og la den stå kjølig i 12-24 timer. Ribba skal trekke rett under kokepunktet i 2,5 time. Sett ribba kaldt i 12-24 timer. Klar til servering etter 25 timer i syltepressa. 1 ts = 5 ml / 1 ss = 15 ml. Mens ribba koker leker vi ute Ribbe (Jeg brukte tynnribbe på 1,6 kg med svor, men anbefaler 3 kg ribbe). 1,5 ss salt. 1,5 ts pepper. 1,5 ts malt nellik. 1,5 ts malt allehånde. 1,5 ts malt ingefær. 1 ts = 5 ml / 1 ss = 15 ml Denne smarte 'dingsen' har jeg fått av min datter
ProduktklasseRødvin, Portugal. Nå endelig er det nye kjøkkenet mitt 99% ferdig, mangler gardiner da men. 1 kg ytre eller indrefilet av storfe, i strimler. 100 g chorizo, i biter. 200 g sopp, i skiver. 1 gul løk, grovhakket. 1 rød paprika, i terninger. 2 nellikspikre. 1 neve hakket persille. 1 liten neve hakket oregano. 1 neve hakket basilikum. 1 laurbærblad. 1 ss hel pepper. 1 ss rødvinseddik. 1 dl fløte. 1 ts salt. La det småkoke i 20 minutter. Tilsett biffkjøttet og la det trekke rett under kokepunktet i 5-10 minutter. Duas Quintas 2014. Nå skal gryta koke i 20 minutter, før kjøtt og fløte skal tilsettes ♫♪. Duas Quintas 2014. Årgang2014. Råstoffer40% touriga francesa, 40% tinto roriz, 20% tinta barocca. Alkoholprosent14% vol. 1 kg ytre eller indrefilet av storfe, i strimler. 100 g chorizo, i biter. 200 g sopp, i skiver. 1 gul løk, grovhakket. 1 rød paprika, i terninger. 2 nellikspikre. 1 neve hakket persille. 1 liten neve hakket oregano. 1 neve hakket basilikum. 1 laurbærblad. 1 ss hel pepper. 1 ss rødvinseddik. 1 dl fløte. 1 ts salt
Vi kjøpte ensfargede kopper, fat, godteposer og duk hos og pyntet fat, kopper og godteposer med ninjagomasker som jeg fant her og printet ut i forskjellige størrelser
Hell nøttemelken i et dørslag dekt med en tynn duk/kjøkkenhåndkle, eller i en nøttepose. 260g mandler. 1,2 dl vann + for bløtlegging. 2-4 dadler uten stein eller annen søtning. 1/2 ts vanilje ekstrakt eller vanilje pulver. La mandlene ligge i 8-12 timer før du heller av vannet og skyller dem. Blend mandlene i en blender i ca 2 minutter, eller bruk en stavmikser. 260g mandler. 1,2 dl vann + for bløtlegging. 2-4 dadler uten stein eller annen søtning. 1/2 ts vanilje ekstrakt eller vanilje pulver
PS ha en duk under som ikke er så farlig at du søler på, for det gjør du garantert. 22. 11. 2015 kl. 16. Jeg har også laget lysglass med decopage, dette kan også brukes til å fylles med julegodt, eller kaker, bare fantasien som setter grenseDe mest geniale glassene synes jeg er First Price sine pasta glass, ikke bare er pastaen kjempegod, holder til iallfall 2 gjerne 3 pizzaer og koster knappe 8 kr glasset. Jeg klipper opp serviett som jeg vil bruke motivet på, og ta vekk de to andre lagene ( på noen er det bare 1 lag, men de fleste har 2 ). 22. 11. 2015 kl. 16. Tips en venn 22. 11. 2015 kl. 16. 22. 11. 2015 kl. 16
– Vi henter fram oldermors gardiner og besteforeldres teakmøbler. 29. oktober 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar. Av Hallfrid Simonsen 29. 10. 2014 07. I fjor satte vi til livs 2283 tonn lutefisk, 34 tonn mer enn i 2012, ifølge tall fra Norges sjømatråd. I 2003 ble det spist 675 tonn lutefisk på norske restauranter, mens det i fjor hadde økt til 893 tonn. Det slår likevel ikke toppåret 2007, da det ble servert nærmere 1000 tonn lutefisk på norske restauranter. Lutefisk omtales første gang i litteraturen i 1555, av Olaus Magnus, en svensk geistlig. Ivan Lorentzen fiskeforretning på Brensholmen utenfor Tromsø har produsert lutefisk siden 1920, og der ser de en klar endring i folks interesse for det særnorske produktet. Helt opp mot 1980-tallet var det få nordmenn som spiste det, og da gjerne kun som julemiddag, sier daglig leder Ingvard Lorentzen. fisk, jul, Lutefisk 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar. 2283 tonn lutefisk. 2012, ifølge tall fra Norges sjømatråd. 2003 ble det spist. 2007, da det ble servert nærmere. 1000 tonn lutefisk
com`s 2-års jubileum. 3, 2 dl melk. 100 g smør ( smeltet). 1 vaniljestang (frøene) eller 2 ts. Varm melken slik at den blir lunken, og legg i gjær og 1 ss. La det stå 10 minutter på benken så gjæren blir oppløst. La deigen heves under duk i cirka 45 minutter slik at den blir dobbelt så stor. Jeg ruller disse doughnuts gjennom sukker og frøene fra 1 vaniljestang, dette kalles for vaniljesukker. Jeg lager dette i stor mengde ved å legge frøene fra 1-2 vaniljestenger sammen med 1 kilo sukker i en tett boks i 2 uker. Du kan godt blande sukker med frøene fra en vaniljestang direkte, eller med 1-2 ts vaniljesukker. Stek dem 1 minutt på hver side. 3, 2 dl melk. 100 g smør ( smeltet). 1 vaniljestang (frøene) eller 2 ts m/vaniljesukker
125 g cashewnøtter150 g flaskegresskar2 hvitløksfeddHavsaltSitronsaftNoen spiseskjeer vannDel gresskaret i to, fjern kjærner og skall og del i små biter. Bak i ovnen til bitene er møre, mellom 20 og 30 min. 125 g cashewnøtter. 150 g. 2 hvitløksfedd
Jeg har en ny duk i vaskekurven. Jeg kjøpte en boks prøvemaling til 20 kr. Man får en 1/2 liter i presis den fargen man ønsker. 1) Glassnudler/Vermicelli bløtlegges i kokende vann i 15 minutter. 2) Hvis du ikke er vegetarian. 2 lime presses, 1 liten thaichilli hakkes (+1 tsk tørket chilli), 1 msk fiskesaus, 1 tsk sukker (de fire smakene i thailandsk smaksetting). 20 kr Man får en. 1/2 liter. 2 lime. 1 l. 1 tsk tørket. 1 msk fiskesaus. 1 tsk sukker
Tilbake på kjøkkenet med farger i 70-tallsstil, med brun og beige lampe, gardiner i brunt, beige, rødt og oransje og skapdører i to forskjellige grønnfarger. 1) Plukk nyper (masse) og legg dem på en langpanne. Still ovnen på 10-150 grader og la de få tørke litt inn. 2) Etter at de har tørket litt inn, la de fryse inn i plastposer. 15-20 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.